Bij Davota aansluiten?

We zijn altijd op zoek naar ambitieuze professionals. Lees snel verder.

Vacatures

We zijn altijd op zoek naar ondernemende professionals

Wie is Davota?

Davota is een adviesbureau voor ondernemers met een droom. Ons motto is Empowering Business en dat betekent dat we ondernemers stimuleren en helpen het maximale uit hun bedrijf te halen. We geloven dat dit het beste kan door alle zakelijke aspecten te optimaliseren en volledig op elkaar af te stemmen. We kijken daarbij verder dan alleen het bedrijf van de ondernemer.

Door het ‘grotere plaatje’ in kaart te brengen, komen we samen met de ondernemer achter zijn ultieme dromen als mens en wat hem motiveert om te ondernemen. We gaan vervolgens aan de slag om die dromen te realiseren en hebben hiervoor een bewezen methode ontwikkeld, die we BusinessPlanning noemen.

Ben jij die ondernemende specialist of Business Planner?

Omdat we geloven dat je de drive, ambitie en angsten van een ondernemer het beste begrijpt als je zelf ondernemer bent, zijn onze specialisten en Business Planners altijd ondernemer. We zoeken dan ook zelfstandige specialisten en generalisten die (willen) ondernemen en onze visie omarmen.

Zelfstandige specialisten die we zoeken:

  • Business coaches

Als specialist hou je ervan om zelfstandig en onafhankelijk te werken en ben je een echte expert binnen jouw vakgebied. Je houdt niet van een ‘baas boven je’ en wilt je werk en dag zelf kunnen indelen. Je hebt reeds ervaring met het adviseren van verschillende soorten ondernemingen. Je creëert een goede balans tussen initiëren en reageren. Je weet complexe zaken effectief te vertalen in kraakheldere adviezen en makkelijk toepasbare tips.

Wat is een Business Planner?

Als Business Planner ben je het vaste aanspreekpunt voor ondernemers binnen jouw portefeuille. Je hebt geweldige ‘softskills’, hebt commercieel inzicht en geniet ervan mensen met elkaar te verbinden. Je krijgt er energie van als je ziet dat jouw plan bijdraagt aan de groei van een ondernemer.

Je kent jezelf goed, bent in staat je eigen referentiekader opzij te zetten en kunt afwisselend de rol van relatiebeheerder, coach, mediator of onderhandelaar vervullen.

Wat kunnen wij je bieden?

Dat we geen traditioneel adviesbureau zijn, zie je al aan onze rechtsvorm; een coöperatie in plaats van een traditionele BV. We hebben daarom ook geen traditionele functies en functie-eisen. We hebben één doel en dat is Empowering Business. Voor onze klanten maar ook voor onze adviseurs.

We willen dat jij je kunt focussen op waar je goed in bent, op wat je het liefst doet, je core business.

Specialist of Business Planner bij Davota zijn biedt je daarom de volgende voordelen:

  • Genieten van de vrijheid van ondernemen; je bepaalt namelijk volledig zelf waar en wanneer je aan welke zaken en voor welke klanten werkt.
  • Krachtenbundeling: doordat je deel uitmaakt van het Davota-netwerk, staan alle expertises en middelen 100% tot je beschikking. Handig, bijvoorbeeld als je eigen klanten hebt en die in een bredere dienstverlening wil kunnen voorzien. Of juist wanneer je wilt sparren over aanverwante onderwerpen.
  • Sales: je hoeft zelf geen moeite te doen om klanten binnen te halen. We koppelen Davota-klanten simpelweg aan jou.
  • Online marketing: je hoeft niet te investeren in een website, dure zoekmachinemarketing, conversie-optimalisatie of social media-strategieën. Je maakt gewoon gebruik van het Davota-platform.
  • Facturatie & incasso: je hoeft je niet druk te maken over het versturen en incasseren van facturen. Davota doet de administratie.
  • Juridische afscherming van jouw onderneming, doordat Davota als jouw buffer functioneert.

Word jij onze nieuwe specialist of Business Planner? Mail dan je motivatie en cv naar info@davota.nl

Hou je net als wij van uniek, van niet-traditioneel en wil je opvallen? Laat ons dan zien wie je bent met een mindmap, moodboard of video-cv van twee minuten.