Over Davota

Empowering business is jouw ondernemersleven makkelijker maken. Je bedrijf winstgevender maken en jou in staat stellen je enkel op je corebusiness te focussen.

Davota in het kort

Wie wij zijn

Davota begeleidt handelsbedrijven met een webshop naar een winstgevend, financieel gezond en flexibel bedrijf.  In 2017 zijn we opgericht door een fiscalist en een bedrijfsjurist. We geloven in maximale winst en financieel gezonde groei door een 360-graden aanpak, waarbij we alle zakelijke componenten optimaliseren en afstemmen op de droom van ondernemers. Dit kan natuurlijk pas als we eerst de droom kraakhelder hebben.

Over ons specialisme

Waar we goed in zijn

Handelsbedrijf met webshop

Of je nu een groothandel hebt of een detailhandelaar bent, we zijn gespecialiseerd in handelsbedrijven met een webshop en een omzet tot € 2 miljoen.

Consulting & Advies

Fiscaal-financieel en juridisch advies in de vorm van Business Planning of het Succes Assessment.

Duurzaamheid

We werken graag met bedrijven die duurzaamheid ademen en zich actief inzetten om verspillingen tegen te gaan.

Execution & Monitoring

Opzetten, implementeren en kwaliteitsbewaking van programma’s waarin we hebben geadviseerd. We zorgen voor blijvende afstemming op jouw dromen.

Research & Analyse

Noem het due-diligence, audit of risico-analyse. Geef het beestje een naam, maar we checken jouw bedrijf grondig op financieel, fiscaal en juridisch gebied.

Business Planning

Van droom naar realiteit. Onze Business Planners helpen je stap-voor-stap en op basis van een bewezen methode op weg naar het realiseren van jouw dromen.

Onze ondernemende adviseurs

Specialisten die altijd voor je klaar staan

Xavier James

Xavier James

Business Planner | Oprichter

Xavier geeft inzicht, advies en trekt aan de bel zodra het nodig is. Hij analyseert grondig, denkt vandaag al met je mee over de toekomst en helpt je bij een stappenplan om een winstgevend(er) bedrijf te zijn. Hij is helemaal in zijn element wanneer hij complexe situaties in jip-en-janneketaal kan vertalen en kijkt kritisch naar al je bedrijfsprocessen. Mensen omschrijven hem als zakelijk op de inhoud en empathisch op de relatie.

Als fiscalist zorgt hij ervoor dat je nooit meer wakker hoeft te liggen van belastingen en alle voordelen maximaal benut.

Door zijn ervaringen als adviseur, betrokkenheid bij verschillende detailhandelaren en onderzoeken naar online customer excellence is hij als geen ander in staat de vinger op de zere plek van je webshop te leggen en processen te stroomlijnen.

Hij helpt je graag van droom naar realiteit, naar een groeiende webshop, een winstgevend bedrijf.

Business Planner bij Davota?

Business Planner bij Davota?

Word onderdeel van het team!

Spreekt de aanpak je aan en krijg je energie van werken met ondernemers? Misschien is Business Planner dan wat voor jou!
Bekijk onze vacaturepagina voor meer informatie. 

Over onze ondernemingsdroom

Waar wij van dromen

De basis. Het belangrijkste is dat Business Planners de taal van de ondernemer spreken. De situatie van de ondernemer niet alleen theoretisch kunnen voorstellen, maar echt begrijpen en voelen wat een ondernemer doormaakt. Daarom zijn Business Planners bij Davota per definitie ondernemer. Hierdoor weten we niet alleen welke angsten en onzekerheden met ondernemen gepaard kan gaan, maar ook hoe belangrijk het is om het overzicht te houden en geen tijd te verliezen aan bijzaken. Bij alles wat we doen, stellen we de vraag: stimuleren we hiermee groei van de onderneming en de ondernemers als persoon? Is het antwoord nee, dan staken we de activiteit direct. Alles moet in het kader staan van Empowering Business.

Iedereen heeft een droom. Een visie. Een missie. Een doel. Of je onderneemt omdat je vrijheid wilt om je eigen richting te bepalen, juist meer uitdaging zoekt, een fantastisch idee hebt of gewoon te eigenwijs bent om voor een baas te werken. Wat jouw droom ook is, je bent gaan ondernemen met een reden. Je wilt doen waar je goed in bent, waar je gelukkig van wordt.

Davota is Empowering Business. Ook wij hebben een droom. Wij worden gelukkig wanneer we ambitieuze ondernemers op weg kunnen helpen bij het realiseren van hun droom. Wanneer we je kunnen helpen zoveel mogelijk onzekerheid weg te nemen, je inzicht geven in risico’s en helpen met je toekomstplannen. Wij willen dat jij alleen hoeft te doen waar je goed in bent, dat jij je volledig kunt focussen op wat je echt gelukkig maakt!

Onze droom is tweeledig. Daarom zijn wij een coöperatie. Wij zijn er voor de ondernemers die hun dromen willen realiseren. Maar ook voor de ambitieuze en ondernemende zakelijk dienstverleners die alle ‘randzaken’ uithanden willen geven. Denk aan juristen, fiscalisten, financieel professionals, coaches en business consultants. Er zijn geen grenzen. Wel voordelen.

Inzicht in jouw financiën?

Binnen 2 minuten geven we jou een globaal inzicht in de financiële gezondheid van jouw bedrijf. Soms pijnlijk of confronterend, maar wel nodig om winstgevend te blijven. Ga met ons in gesprek!

Adres

Coöperatieve Davota U.A.
Daalwijkdreef 47
1103 AD Amsterdam

Contactgegevens

020 820 87 16
info@davota.nl

Openingstijden

maandag t/m vrijdag
9.00 - 17.00
 

Vraag nu een vrijblijvend consult aan!

Hoe lang onderneem je al?